vakantie in valkenburg
Recreatie & cultuur : Attracties
eerste | vorige 1 2 volgende | laatste

Pretparken, speeltuinen, een kabelbaan, lasergame een stoomtrein en nog veel meer. Valkenburg Zuid Limburg heeft het allemaal. Hieronder vindt u de leukste entertainment mogelijkheden zoals pretparken in en rondom Valkenburg Zuid Limburg.

Kabelbaan

De kabelbaan brengt u vanaf het dalstation aan de Neerhem naar de 68 meter hoger gelegen Wilhelminatoren (uitkijktoren).

 
Pretpark de Valkenier

Een supergezellig familiepark voor jong en oud.

 
Rodelbaan

Suis met hoge snelheid de 375 en 325 meter lange rodelbanen naar beneden; geheel automatisch zorgt de sleeplift voor een retourrit terug naar het beginpunt. Je bepaalt zelf je snelheid!!

 
Zuid-Limburgse Stoomtrein

De Miljoenenlijn is een prachtige spoorlijn dwars door het Zuid-Limburgse Heuvelland. Beleef de romantiek van het reizen met de stoomtrein uit lang vervlogen tijden, droom weg in het luxe pluche van de 1e klasse rijtuigen als de mooiste uitzichten aan u voorbij trekken!

 
Cycle Center Tweewieler Verhuur

Hét verhuurbedrijf voor fietsen, groenfietsen (electrofietsen), hybride fietsen, ATB's, Vespa's, scooters, steps, racefietsen en veel meer.

 
Bowling Valkenburg

BOWLING VALKENBURG
Oosterweg 5
6301 PX  Valkenburg a/d Geul

Tel: 043-6014076
Fax: 043-6012099

 
Grotbiken

Uniek in Europa! Op een, speciaal voor de grot aangepaste, mountainbike legt u een parcours van 8 tot 10 kilometer af door het immense gangenstelsel (70 kilometer!)

 
Cavebal Grotten Paintbal

In een ondergronds gangenstelsel met  blacklights, gaan twee teams de strijd met elkaar aan om “the King of the Cave” te worden.

 
Mergelrijk Valkenburg

MergelRijk is de meest veelzijdige beleving in de grotten van Valkenburg, u begeeft zich door het sfeervol verlichte gangenstelsel en geniet van de rijke schat aan bezienswaardigheden.

 
Grotten Lasergame

Gewapend met een ultramodern lasergun en -vest ga je in een door blacklight en discolight verlicht gangenstelsel op zoek naar de tegenstander.

 
Grot Klimmen

Onder en rondom de kasteelruïne van Valkenburg ligt een schitterende klautertocht verborgen. Klauteren, klimmen en dalen staan hier centraal en de sprookjesachtige mergelgangen zorgen voor een unieke sfeer.

 
SnowWorld Zuid Limburg

Een heerlijk dagje sneeuwplezier beleeft u in ’s werelds grootste indoor skiresorts! SnowWorld Landgraaf biedt u, jong en oud, deze unieke mogelijkheid!

 
Wilhelminatoren

Bekijk Valkenburg eens van grote hoogte! De Wilhelminatoren is DE blikvanger van Valkenburg. Deze uitkijktoren, gebouwd in 1906, biedt  een magistraal panorama over het Limburgse landschap

 
Bedrijfsuitjes en Teambuilding

Saamhorigheid als onderdeel van teambuilding en diverse competitie elementen worden regelmatig ingebracht. ASP Adventure verzorgt succesvolle programma's waar uw speciale wensen, tegen een geringe vergoeding, in het programma verwerkt kunnen worden.

 
Speeltuin t Koetshoes

Taverne 't Koetshoes beschikt 't over een prachtige speeltuin waar uw kinderen naar hartelust kunnen spelen.

 
eerste | vorige 1 2 volgende | laatste
Website door Remy Ameling.com