vakantie in valkenburg
Recreatie & cultuur : Attracties
eerste | vorige 1 2 volgende | laatste

Pretparken, speeltuinen, een kabelbaan, lasergame een stoomtrein en nog veel meer. Valkenburg Zuid Limburg heeft het allemaal. Hieronder vindt u de leukste entertainment mogelijkheden zoals pretparken in en rondom Valkenburg Zuid Limburg.

De Polfermolen

De Polfermolen is het multifunctionele centrum in Valkenburg aan de Geul. U vindt er zwembaden, hypermoderne fitnesszaal, sauna, sporthal, theaterzaal, brasserie, sportcafé en nog veel meer. Van jong tot oud, individueel of in groepsverband, volop genieten van sportieve inspanning en verkwikkende ontspanning.

 
Kerststad Valkenburg

Kerstmis en Valkenburg aan de Geul zijn al jarenlang op een speciale manier met elkaar verbonden. Gedurende de donkere dagen verandert Valkenburg, gelegen in het sprookjesachtige Heuvelland, in een sfeervol kerststadje. Met sfeervolle lichtjes, kerstbomen, engelenhaar en soms onverwacht een pak sneeuw, ademt Valkenburg één en al kerstsfeer uit. Wie niet beter zou weten, zou denken dat de Kerstman uit Valkenburg komt.

Dat Valkenburg in de wintertijd dé Kerststad van Nederland is, heeft het te danken aan de (inter)nationale bekendheid van de twee ondergrondse kerstmarkten in de Fluweelengrot en de Gemeentegrot.

 
Wereldtuinen Mondo Verde

De Wereldtuinen van Mondo Verde zijn uniek voor Europa. Hier bezoekt u de mooiste plekjes van de wereld ... in één dag! En onderweg geniet u van de mooiste bloemen en meeste bijzondere planten.

 
Daisys Kaarsen

Kaarsen maken is erg leuk om te doen met de kinderen, ze beginnen met niets en gaan met 2 mooie kaarsen naar huis.

 
Poolcafe
  • Telefoon: 043 6010148
  • Palankastraat 1
  • 6301 DC
  • Valkenburg aan de Geul
 
GaiaZoo Zuid Limburg

GaiaZOO, al viermaal gekozen tot mooiste grote dierentuin van de Benelux, neemt je mee op ontdekkingstocht naar het verleden en naar verre landen met exotische dieren.

 
Sprookjesbos

Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in het Sprookjesbos. Op een bosrijke heuvel in Valkenburg, vermaakt jong en oud zich met sprookjes, spelen en oud-Hollands vertier.

 
eerste | vorige 1 2 volgende | laatste
Website door Remy Ameling.com